Pregnancy-Exercise-13

Πότε ωφελεί και πότε αντενδείκνυται η γυμναστική Τι κι΄ αν είστε έγκυος; Η κύηση δεν απαγορεύει την άσκηση, αντιθέτως την επιβάλλει, με πολλαπλά οφέλη: μειώνει την πρόσληψη βάρους, αλλά και τον χρόνο της διαδικασίας του – μελλοντικού – τοκετού, διασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ύπνου, ενώ παράλληλα εγγυάται λιγότερες επιπλοκές, πιο γρήγορη αποκατάσταση μετά τον τοκετό, καθώς και ευκολότερη απώλεια βάρους. Οι ειδικοί συνιστούν τέσσερις βασικούς τρόπους γυμναστικής_ προτού εφαρμόσετε οποιαδήποτε άσκηση, συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας.

Γράφει ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΝΔΑΚΑΣ, MD ΜΒΑ PHD, μαιευτήρας - γυναικολόγος, λέκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Το πιο πρώιμο και πιο αξιόπιστο σημάδι ότι είστε έγκυος, για τις γυναίκες που έχουν σταθερό κύκλο, είναι η απουσία της περιόδου. Μερικές φορές οι γυναίκες που είναι έγκυοι έχουν πολύ ελαφριά περίοδο, με πολύ λίγο αίμα. Τότε πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ιατρό σας.

 

κοιλιοπλαστική και καισαρική,εγκυμοσύνη πλαστική,κιλά εγκυμοσύνηςΗ περίοδος της εγκυμοσύνης είναι από τις πιό σημαντικές στην ζωή μίας γυναίκας. Κατά την περίοδο αυτή, συντελούνται ορισμένες σημαντικές αλλαγές τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχοσύνθεση της γυναίκας, πολλές από τις οποίες μπορούμε να τις διορθώσουμε με την Πλαστική Χειρουργική.

αν ειμαι ανηλικη πρεπει να παρω υπογραφη κηδεμονα για εκτρωση? (μαρία)

New Mom 


Μετά τα όσα συγκλονιστικά ακούσαμε να αναφέρει ο παιδίατρος-νεογνολόγος Σπύρος Μαζάνης σε πρωινή εκπομπή για το θέμα της αντισύλληψης στην εφηβεία αναζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες και ανακαλύψαμε ότι πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο λαμβάνονται δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου καθώς διαπιστώνεται σημαντική αύξηση των νεαρών εφήβων (12-14 ετών) που προχωρούν στη σεξουαλική επαφή χωρίς να λαμβάνουν επαρκή μέτρα προστασίας.

Η εφηβική εγκυμοσύνη αποτελεί παγκοσμίως ένα ιατρικό και κοινωνικό ζήτημα που συνδέεται με πολλές σωματικές, ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις και μπορεί να καταλήξει σε γέννηση, αποβολή ή άμβλωση. Παρά την πληροφόρηση που μπορεί να έχουν σήμερα οι νέοι από πολλές πηγές ενημέρωσης, το φαινόμενο της εφηβικής εγκυμοσύνης παραμένει ιδιαίτερα συχνό, ειδικά στον ανεπτυγμένο, δυτικό κόσμο.

Έχω σχέση με το αγόρι μου εδώ και 1.5 χρόνο(είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος μου) και πρίν απο λίγους μήνες αποφασίσαμε να ολοκλήρωσουμε την σχέση μας.Είμαι υπερευτυχισμένη δίπλα του και νιώθω ότι είναι ο ιδανικός για μένα.Τον αγαπάω και με αγαπάει.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 4.5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ! ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ?ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΕΙΜΑΙ Η ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΗΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ..!

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Κ ΕΓΩ

Αν χρειάζεσαι βοήθεια

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο email : egkimosiniblog@yahoo.gr γα βοήθεια, γιατρούς π μπορούν να σε βοηθήσουν με εχεμυθεια, πληροφορίες.

Πες μας την ιστορία σου!

Πες το μας ανώνυμα!