sad-woman

Ως άνθρωποι γένους θηλυκού μεγαλώνουμε πιστεύοντας ότι η μητρότητα αποτελεί τη σημαντικότερη εμπειρία που μπορούμε να βιώσουμε. Ωστόσο, πολλές φορές η προοπτική να γίνουμε μητέρες πιθανώς να είναι εκτός προγράμματος, είτε επειδή είμαστε πολύ νεαρές και δεν έχουμε λύσει τα βασικά προβλήματα επιβίωσης είτε επειδή η ζωή μας έχει ήδη πάρει τη ρότα της και δεν υπάρχουν χρόνος και χρήμα για ένα μωρό στην οικογένεια είτε επειδή έχουμε κάνει διαφορετικές επιλογές ζωής είτε -σπανιότερα- επειδή η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα βιασμού .

Στις περισσότερες από τις παραπάνω περιπτώσεις, η κυοφορία μπορεί να αποφευχθεί με διάφορες αντισυλληπτικές μεθόδους.

Geia sas.Eimai h maria k eimai 18 etwn.Eimai sto prwto etos tis nomikis athinas.edwsa eksetaseis me tous omogeneis kathws gennithika kai megalwsa sti germania.to problima mou sinithismeno alla uparxei mia megali diafora.eimai egkuos 2 minwn.oi goneis mou den kseroun

408B56192C302C64128856744D2604DAΗ εφηβική εγκυμοσύνη, αποτελεί παγκοσμίως ένα ιατρικό και κοινωνικό ζήτημα, που συνδέεται με πολλές σωματικές, ψυχολογικές, και κοινωνικές επιπτώσεις και μπορεί να καταλήξει σε γέννηση, αποβολή ή άμβλωση.

Παρά την πληροφόρηση που μπορεί να έχουν σήμερα οι νέοι από πολλές πηγές ενημέρωσης, το φαινόμενο της εφηβικής εγκυμοσύνης παραμένει ιδιαίτερα συχνό, ειδικά στον ανεπτυγμένο, δυτικό κόσμο.

Το 99% των απρόβλεπτων αυτών περιπτώσεων είναι ανεπιθύμητες και επισύρουν σειρά ακραίων συναισθημάτων και καταστάσεων σε προσωπικό, οικογενειακό και κοινωνικό επίπεδο.

ArticleImage_69670-jpg

H πρώτη Δεκέμβρη δεν είναι μόνο η πρώτη μέρα του χειμώνα και η επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου, αλλά είναι επίσης, κάτι που πολλοί από εμάς φροντίζουμε να αγνοούμε, η παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS. Αυτό που όλοι μας γνωρίζουμε, ήδη από την ηλικία της προεφηβείας, μιας και οι μαμάδες, μεγαλύτερα ξαδέρφια ή η προχωρημένη θεία έχουν φροντίσει να μας ενημερώσουν απ” έξω απ” έξω, είναι ότι απαγορεύεται διά ροπάλου η σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις. Και μπορεί όλοι μας να το γνωρίζουμε, αρκετοί από εμάς όμως απλώς το αγνοούμε προβάλλοντας ένα σωρό ηλίθιες δικαιολογίες. Αν λοιπόν είστε από εκείνες, ή ο παρτενέρ σας φυσικά, που κάνετε sex χωρίς καμία απολύτως προφύλαξη, σας έχουμε κάποιους ιδιαιτέρως kinky και καυτούς τρόπους για να φορέσετε ένα προφυλακτικό, ναι γι” αυτό μιλάμε τόση ώρα, σε σημείο που ο συνήθως… ξεσκούφωτος αγαπημένος σας, να σας το ζητά από μόνος του!

Αν χρειάζεσαι βοήθεια

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο email : egkimosiniblog@yahoo.gr γα βοήθεια, γιατρούς π μπορούν να σε βοηθήσουν με εχεμυθεια, πληροφορίες.

Πες μας την ιστορία σου!

Πες το μας ανώνυμα!